Шакира си отмъсти, а младата Клара Чиа май едва сега

...
Шакира си отмъсти, а младата Клара Чиа май едва сега
Коментари Харесай

Страстта я вкара в болница: Любовницата на Пике по спешност в клиника, заради Шакира!

Шакира си отмъсти, а младата Клара Чиа май едвам в този момент осъзна с кого си има работа. След абсурда към аферата й с Жерар Пике и изключително след взривяващото парче на Шакира, която осмива и двамата, младата Клара изпадна в тежка меланхолия. Което наложи постъпването й за лекуване в частна клиника.

Световните медии разтръбиха новината през днешния ден, а почитателите на латино дивата не скриха задоволството си, въпреки че сходен процес на събитията не би трябвало да буди наслада у никого. Цялата тази любовта сага обаче се трансформира в нещо персонално освен за Шаки, само че и за още милиони хора от целия свят.

Знаем, че от много време Клара Чиа не смееше да излезе от вкъщи си и се беше барикадирала там, тъй като отвред я тормозели. Само да си подаде носа на улицата и се започвало - обиди, викове, намеци, че даже и закани от напълно непознати хора.

Пике на няколко пъти преднамерено я извеждаше от страната, само че където и да отидат, на всички места се сблъскват с поддръжници на Шакира. Наложило се Клара да влезе за незабавна консултация и терапия с психолог, който да й помогне да излезе от дупката и да си продължи живота.

Въпреки всичко, Пике ясно даде да се разбере, че желае да остане с Клара, тъй че това също ще й помогне да преодолее абсурда.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР