Шакира и бившият ѝ съпруг Жерар Пике потвърдиха, че са

...
Шакира и бившият ѝ съпруг Жерар Пике потвърдиха, че са
Коментари Харесай

Скандалът на годината: Ще се помирят ли Шакира и Пике?

Шакира и някогашният ѝ брачен партньор Жерар Пике потвърдиха, че са подписали съглашение за настойничество над децата, което ще им помогне да избегнат правосъдни разногласия. Двойката, която удостовери раздялата си през юни, направи изказване във вторник след маратонска 12-часова среща с юристите си, която завърши в ранните часове на деня.

Твърди се, че Жерар, който през уикенда прочувствено се отдръпна от футбола, е дал благословията си някогашната му партньорка да се реалокира в Маями през новата година дружно с двамата им синове Милан, на 9 години, и Саша, на 7 години, с цел да избегне продължителна правосъдна борба.

В взаимното си изказване Пике и Шакира споделят: " Искаме да съобщим, че сме подписали съглашение, което подсигурява благосъстоянието на нашите деца и което ще бъде утвърдено в съда в границите на една официална процедура. Нашата единствена цел е да им осигурим оптималната сигурност и отбрана и имаме вяра, че персоналният им живот ще бъде тачен. ”

Тяхното изказване продължава по този начин: " Оценяваме проявения интерес и се надяваме, че децата ще могат да продължат живота си с нужното усамотение в безвредна и спокойна среда. ”
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР