Сгрешен бе постер с участията на изпълнители в Сикретс“ Пловдивската дискотека

...
Сгрешен бе постер с участията на изпълнители в Сикретс“
Пловдивската дискотека
Коментари Харесай

Дискотека в Пловдив обърка Преслава и Галена

Сгрешен бе постер с участията на реализатори в „ Сикретс “
Пловдивската дискотека „ Сикретс “ направи сериозен гаф, а основните героини са Преслава и Галена, които от години водят война между тях.
Става въпрос за сбъркан постер с участията на реализатори, оповестен в страницата на дискотеката във Facebook. На него стои фотографията на Преслава, като под облика й вместо нейното име е изписано това на Галена.

Грешката бе видяна от четец на Trafficnews, който пък свързва неверната обложна със скорошния скандал около интервенцията, която Преслава направи на носа си, а след корекцията доста от почитателите й означиха, че фолкзвездата поразително е замязяла на колежката си Галена.

Малко по-късно, постерът бе редактиран сменен с верният, само че до момента в който това се случи изникнаха стотици мнения от фейсбук консуматори, които не пропуснаха да виждат недоразумението.

Може би, в случай че бяха сбъркани името и облика на други две фолк звезди, това нямаше да стане толкоз коментирана тематика, само че уви случи се тъкмо това, което, в случай че е стигнало и до Преслава и Галена сигурно не им се е понравило.

Двете се славеха с едно от най-здравите другарства във фолка, което през последните години се пропука. Те са съпернички от дълги години, защото имат многочислени почитатели, а всяка от песните им става шлагер. Несъмнено двете са звездите на Пайнер, които се славят с доста участия, а първото място непрекъснато варира – ту е за Преслава, ту за Галена.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР