Сградата на община Пловдив на пл. „Централен“ 1 (бившия Партиен

...
Сградата на община Пловдив на пл. „Централен“ 1 (бившия Партиен
Коментари Харесай

Поставиха надпис Пловдив - най-добра европейска дестинация за 2022

Сградата на община Пловдив на пл. „ Централен “ 1 (бившия Партиен дом) от през вчерашния ден има нова, краткотрайна визия. По концепция на отдел „ Туризъм “ на община Пловдив, върху фасадата е сложено огромно рекламно пано с логото и надпис - Пловдив „ Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година.

Рекламното оборудване, направено от материал, който пропуща светлината и не пречи на работещите в постройката, ще остане там до края на годината. Дотогава градът ни, дружно с още четири града, които се класираха в Топ 5 на 13-то издание на влиятелната ранглиста European Best Destinations, имат правото да употребяват купата „ Най-добра европейска дестинация 2022 “ във всички свои връзки, медийни изяви, уеб страница, реклама. Те също по този начин могат да споделят тази купа и формалното лого със своите сътрудници, локални хотели, заведения за хранене и магазини. Голяма част от хотели, заведения за хранене, места за настаняване и други, заети в областта на туризма в Пловдив получиха стикери с логото, които сложиха на входа на своите обекти.

На същият уебсайт EuropeanBestDestinations.com, който е водещ уеб страница за туризъм в Европа, в обособените категории Пловдив бе почетен и с купата за „ Най-добра културна дестинация в Европа 2022 “ (1-во място). Пловдив е № 1 и в категорията „ Най-романтични дестинации в Европа “, както и в категорията „ Най-добри винени дестинации в Европа “. Малко по-късно, Пловдив бе разгласен и за „ Най-добра дестинация в България “.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР