Сградата на бул. „България“ 158 в Пловдив спечели първо място

...
Сградата на бул. „България“ 158 в Пловдив спечели първо място
Коментари Харесай

Етажната собственост в сграда на бул. “България” в Пловдив спечели първа награда от 3500 лв., която собствениците ще ползват по свое желание


Сградата на бул. „ България “ 158 в Пловдив завоюва първо място в акцията, която е под наслов „ Направете постройката си по-уютна с наша помощ”. Спечелената сума от 3500 лева се дава на етажната благосъстоятелност в постройката, като притежателите сами ще решат по какъв начин да я употребяват за задачите на постройката. Второ и трето място в акцията завоюваха здания в ЖР „ Тракия “, надлежно с награди от 2500 и 2000 лева Основен аршин за присъединяване и класиране в акцията е % прилагане от жителите в постройката на централно отопление и битова гореща вода и постоянно възнаграждение на потребената топлинна сила.

“За нас е значимо да разпознаваем нашите лоялни клиенти, които употребяват постоянно услугите ни “, сподели Робърт Дик по време на церемонията по награждаването. „ Важно е от ден на ден клиенти да употребяват екологичното централно отопление, чийто резултат към качеството на въздуха в Пловдив се вижда изключително мощно през зимата “, показа още той.

EVN Топлофикация поддържа 180 км топлопреносна мрежа в Пловдив като за последните 10 години са построени и повече от 200 нови абонатни станции. Ежегодно сдружението влага в обновяването и модернизиране на индустриалните мощности и топлопреносната мрежа. Някои от огромните планове в последните години бяха положените нови основни топлопроводи по бул. „ Васил Априлов “, бул, „ Шести септември “, бул. „ Пещерско шосе “ и други

От 15 октомври 2018 година EVN Топлофикация стартира полагането на последните 30 метра от новия магистрален топлопровод по бул. „ Васил Априлов “, който се поставя в част от кръстовището на бул. „ Васил Априлов “ с бул. „ България “. Изкопните и монтажни работи по финалното трасе ще протекат поетапно пo продължение на десния завой от бул. „ Васил Априлов “ към бул. „ България “ в посока изток, без придвижването да бъде спирано.

Финалният стадий на плана ще разреши топлоснабдяването на града да има още една аварийна връзка за клиентите от южната страна на река Марица.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР