Сглобката е напълно изпразнена от съдържание и държи като заложник

...
Сглобката е напълно изпразнена от съдържание и държи като заложник
Коментари Харесай

Сглобката държи като заложник цял народ

" Сглобката е изцяло изпразнена от наличие и държи като пленник цялостен народ поради ползите си и разпределянето на порциите ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с кметове и общински съветници в Плевен.
" В нелека акция, с качествени претенденти, с твърдоглав труд, с доста срещи с хората успяхме да повишим броя на кметовете, гласовете за Българска социалистическа партия и за листите. Това е самопризнание за дългогодишната ни поредна политика на национално и локално равнище ", разясни Нинова.
" Вие имате отговорността да сте поръчител, че хората ще живеят по-добре. Особено в тези времена, когато цената на природния газ се усилва с близо 8%, а цената на водата се подвига в пъти. Нашите избраници би трябвало да развиват обществената община - такава, каквато доста от вас към този момент са наложили на доста места. Не вдигайте локалните налози и такси, тъй като хората няма да могат да устоят ", прикани кметовете Нинова.
" Българска социалистическа партия е алтернативата на тази власт. На локалните избори хората ни поддържаха с повече гласове. Не се продадохме и не изневерихме на нашите гласоподаватели ", безапелационна е Нинова.
" Няма да подкрепим измененията в Конституцията. Не поддържаме двойното поданство на висши държавници, нито правосъдната промяна на ПП-ДБ. Президентът Радев да извади своя план за конституция, да свика КСНС и да търсим общото решение за излизане от рецесиите ", акцентира Нинова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР