Сезонният дом за стари хора и инвалиди в Балчик трябва

...
Сезонният дом за стари хора и инвалиди в Балчик трябва
Коментари Харесай

Община Балчик ще довърши сезонния дом за стари хора и инвалиди

Сезонният дом за остарели хора и инвалиди в Балчик би трябвало да бъде завършен и въведен в употреба заради огромната обществена потребност от обекта, оповестяват от общината.
Масивната стоманобетонна триетажна постройка, построена до стадий " недодялан градеж ", е ситуирана във вилната зона " Сборно място ". Имотът с разгърната застроена повърхност от 1056 квадратни метра не е ограден и край него има насъбрани строителни и растителни боклуци, показват от общината.

Кметската администрация разгласи социална поръчка за осъществяване на строително-монтажните работи за довършването на обекта. На първия етаж на дома би трябвало да бъдат обособени обща дневна, столова, кухня, лекарски кабинет, пространства за администрацията. На третия етаж ще има още една дневна за тихи игри и литературни занимания, съгласно техническия план. Домът ще разполага със стаи за отмора - всяка с столова и хигиеничен възел. Строителите би трябвало да инсталират дограми, да положат настилки, да облицоват мокрите пространства, да измажат и други.



Общината може да задели за строително-монтажните действия до 269 850 лв., съгласно публичната поръчка. Кметската администрация ще събира офертите на претендентите до  22 юли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР