Сезонът в клубния футбол тъкмо приключи, но време за почивка

...
Сезонът в клубния футбол тъкмо приключи, но време за почивка
Коментари Харесай

Завишени коефициенти за Лигата на нациите от Инбет

Сезонът в клубния футбол таман завърши, само че време за отмора за състезателите няма. Предстои да се изиграят редица мачове на националните тимове, като за родната аудитория неспокойствие носят най-вече срещите на лъвовете с Литва и Сърбия от квалификациите за Евро 2024. Освен тях, обаче, внимание заслужават и финалите в Лигата на нациите, в които сили ще премерят четири от най-силните европейски отбора – Нидерландия, Хърватия, Испания и Италия.

Лалетата са домакини на конкуренцията, като конфликтите ще се проведат в Ротердам и Енсхеде. Още в сряда оранжевите се изправят против хърватите, а е подготвил специфични оферти за футболните познавачи. Родният букмейкър смята, че Нидерландия е любимец в дуела, като на пазар ставката за 1-ца е 2.10. Евентуален триумф за ватрените е оценен на 3.91, а ремито – на 3.68.   

Внимание заслужават и MEGABOOST коефициентите за мача. Вероятността звездата на Ливърпул Коди Гакпо да осъществя гол когато и да е към този момент е оценена на 4.08, а не на 2.85. Той направи мощен сезон, в който изпъкна по време на Мондиала в Катар, а на клубно равнище вкара общо 20 попадения с екипите на мърсисайдци и ПСВ.

Друго любопитен пазар е „ Матео Ковачич да направи асистенция или да получи картон “. Той към този момент е с коефициент 3.00 вместо 2.10. Не е загадка, че футболистът на Челси е с по-сприхав темперамент – единствено за миналата акция той получи 10 жълти картона с екипа на лондончани във всички шампионати. Подобно умозаключение не цели да отнеме от чисто футболните му качества, несъмнено, защото той неведнъж е имал решаваща роля и за Челси, и за Хърватия, с значими отигравания и класни осъществявания, включително голове и асистенции.

Ден след срещата сред Нидерландия и Хърватия ще се организира и другият полуфинал сред Испания и Италия. И двата състава започнаха нерешително присъединяване си в евроквалификациите през март, тръгвайки с победа и загуба. Ла хала надделя изрично Норвегия с 3:0, след което шокиращо падна от Шотландия с 0:2. Адзурите пък отстъпиха на Англия с 1:2, а след това биха без необикновен искра Малта с 2:0.

С оглед на изравнените сили сред тимовете, а и обстоятелството, че три от последните пет дуела посред им приключиха наедно, предлагането „ Мачът да бъде решен с дузпи “, което е оценено на 8.25 от 5.25, заслужава внимание. И двата отбора разполагат с чудесни майстори на статичните положения в съставите си, по тази причина различен от акцентите на букмейкъра е „ Гол маркиран непосредствено от директен свободен удар “, където ставката от 6.00 скача на 8.00.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР