Сезонът на зодия Телец е по-заземен, мек и меланхоличен в

...
Сезонът на зодия Телец е по-заземен, мек и меланхоличен в
Коментари Харесай

Заземеност и удоволствия: Ето какво ще ви донесе сезонът на Телеца тази пролет

Сезонът на зодия Телец е по-заземен, мек и отегчителен спрямо неговия предходник, Овена. Това е сезон на комфорт и приятност.

Сезонът на Телеца ни предизвиква да се любуваме на чувствени удоволствия. Това е ужасно време да се отдадете на спомагателни грижи за себе си, като се поглезите с козметични процедури или цялостен спа ден. Ще открием, че желаеме да бъдем заобиколени от природата и хубостта и ще се стремим да създадем живота си хубав. След дейния сезон на Овена, сезонът на Телеца е обвързван със закъснение и фокусиране върху простите удоволствия в живота. Сега е времето, в което да се наспите, да поръчате храна за у дома или да гледате обичаните си филми. Ето какво още би трябвало да знаете за този лежерен интервал.
Кога е сезонът на Телеца?
Тази година Слънцето ще влезе в Телец на 20 април и ще излезе от Телец в Близнаци на 20 май. През сезона на Телец се чака слънчево затъмнение в този знак, което ще се случи на 30 април. Известно е, че затъмненията носят малко драма, неочаквана смяна и откровения, тъй че всички знаци могат да чакат някаква промяна през този интервал.
Сезон на Телеца: Какво да очаквате през 2022 година
С трансформацията идват някои разтърсвания и промени. Най-доброто нещо, което би трябвало да извършите преди този сезон, е да си поставите реалистични цели и да помислите за дребните стъпки, които можете да предприемете, с цел да ги постигнете. Имайки поради всичко това, ето какво може да чака всеки зодиакален знак през този сезон на Телеца:
Овен
Този сезон е обвързван със сигурността, Овни. Слънцето в Телец ще задейства вашия бранш на сигурността и ще окаже въздействие върху вашите финанси и взаимоотношения. Може да откриете, че сте по-финансово фокусирани и желаете да почувствате, че можете да се доверите на околните си на прочувствено и духовно равнище. Може да стигнете до извода, че е време да отстраните тези, които в действителност не са до вас, и да проявявите повече благодарност към тези, които са.
Телец
Честит рожден ден, Телци! Този сезон е прераждане за вас. Това е специфична година, тъй като ще се случат поредност от затъмнения по оста Телец-Скорпион, които ще ви накарат да се предадете на трансформациите, които се случват във и към вас. Първото затъмнение на 30 април ще ви даде подтик, като ще ви насърчи да се освободите от страховете си от неуспех и да разкриете нова версия на себе си.
Близнаци 
Може да ви се стори необичайно, Близнаци, само че този сезон има възможност да се почувствате по-малко обществени. Сезонът на Телец ще задейства вашия бранш на лекуване, което ще ви направи по-духовно настроени преди сезона на рождения ви ден. Моментът е подобаващ за Близнаците, които желаят да се откажат от неприятните привички или пороци, които са ги карали да се усещат блокирали.
Рак 
Този месец ще измененията посоката, Раци. Докато сезонът на Овен е обвързван с кариерата, сезонът на Телец е за вашите другарства. Пригответе се да култивирате повече естетика и поредност в връзките си, изключително с обичаните си хора.
Лъв 
Този сезон може да ви накара да се чувствате малко неспокойни, Лъвове, защото Телецът е податлив да не се преценява с вашата природа. Този напън обаче може да ви помогне и да ви накара да се почувствате по-фокусирани върху кариерата или бизнеса си. Добър миг е да кандидатствате за мечтана работа и да работите за задачите си.
Дева 
Време е за агресия, Деви. Вероятно ще ви се прииска да пътувате. Ако не можете безусловно да се качите на аероплан до най-близкия далечен остров, ще се отдадете на нови инициативи, може би като вземете нова книга, като се научите по какъв начин да готвите нещо ново или гледате задграничен ефирен сериал.
Везни 
Сега е времето за съдействие, Везни. Независимо дали търсите финансово, или креативно съдействие, намерете хора, които споделят вашите цели. Енергията през този интервал е по този начин подредена за вас, Везни, че ще имате един страховит месец, изпълнен с прекарвания.
Скорпион
Скорпионите ще виждат, че любовният им живот става по-страстен, сетивен и ненапълно трагичен през сезона на Телеца. Вашето Слънце, Меркурий, Уран и Северен възел ще бъдат във вашия партньорски бранш, което кара повече хора да се усещат привлечени от вас. Въпреки това ще се почувствате малко по-селективни. Това може да е сезонът, в който или задълбочавате връзките си с някого, който обичате, или притегляте нова връзка в живота си.
Стрелец 
Време е да се съберете, Стрелци. Този сезон ще се почувствате по-фокусирани върху това да подобрите своето психическо, физическо и духовно здраве. Но внимавайте с рецензията към себе си, към която сте повече от склонни. За да я контролирате, медитирайте, водете дневник или изберете различен метод, който ще ви помогне да намалите тревогата.
Козирог 
Най-накрая следва по-лек сезон за вас, Козирози. Направете отмора от работата си и оставете вътрешното си дете да поеме самодейността, до момента в който Слънцето е в Телец. Прекарвайте повече време навън през този интервал.
Водолей
Това е сезон за възстановяване на дома, Водолей. Сега е моментът да извършите по този начин мечтаните промени в жилището си или напряко да се преместите в ново. Бъдете предизвестени: силата на Телеца има наклонност да провокира известно напрежение за Водолея. Важно е през този интервал да почитате границите на хората към вас.
Риби 
Сезонът на Телеца е време на основаване, Риби, нещо, което познавате добре. Вашият бранш на творчество и връзка ще бъде задействан и с силата на Телец, хармонизираща с вашата лична, евентуално ще се почувствате замечтани и заземени. Слънцето в Телец ще ви помогне да подредите мислите си и даже ще се почувствате по-мотивирани. „ Ако имате креативен планове, които да споделите със света, в този момент би бил добър миг да ги изложите на показ.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР