Сезонът на вирусите и настинките е вече тук и е

...
Сезонът на вирусите и настинките е вече тук и е
Коментари Харесай

С този чай от червен лук ще облекчите кашлицата

Сезонът на вирусите и настинките е към този момент тук и е добре да се подготвим с няколко изпитани натурални предписания, с помощта на които да потушаваме неразположението.

Ако в последно време кашляте и не ви се желае още веднъж да посещавате аптеката и да си купувате сиропи, предлагаме да прочетете рецептата за чай с червен лук, която извънредно доста успокоява кашлицата и освен това за нула време.
Как се подготвя чай с червен лук срещу кашлица
Ще са ви нужни следните няколко продукта:
 5 страхотни чая за мощен имунитет 5 страхотни чая за мощен имунитет
Избухването на ковид + интервал на сезонни настинки и грип - време е за подсилване на имунната система! Човешката имунна система е...

• 1 огромна глава червен лук или две по-малки;

• 10 грама кафява захар;

• 1 литър вода.

Начин на подготвяне:

И сами можете да предположите, че готвенето на този чай няма да ви затрудни. Дори начинаещите домакини ще съумеят да се оправят с изработката му.
 Пресечете кашлицата с този чай още в същия ден! Пресечете кашлицата с този чай още в същия ден!
Единственото, което ви би трябвало, с цел да пресечете досадната кашлица и да изчистите дробовете, са лук и дафинови листа, тъй като комбинацията...

Важно е да запомните, че лукът не се бели. Възможно е да започнете да премахвате люспите, тъй като сте привикнали да го вършиме, само че не трябва. Тогава действието на чая няма да е същото.

Лукът се измива усърдно и по-късно го оставете да се вари, дружно със захарта. Сладката фалшификация не е наложителна в тази ситуация. Тя се прибавя, с цел да обезврежда аромата на лук. Ако това не ви тормози, можете да я изключите от листата с артикули и най-после да подсладите чая с лъжичка мед. Така поднесена, напитката е доста по-полезна, поради натуралния пчелен артикул.

След завиране на водата, дръжте зеленчука за 15 минути и тогава преместете от огъня. Прецедете чая и го съхранявайте в ледник.

Можете да го пиете топъл или леден. Добре е да отпивате от него по дребни глътки и постепенно. Само след броени дни ще усетите облекчение и кашлицата ще утихне. Натуралната напитка е доста ефикасна и при хора, страдащи от бронхит!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР