Сезонът на есенните затъмнения завършва с лунно затъмнение на 28

...
Сезонът на есенните затъмнения завършва с лунно затъмнение на 28
Коментари Харесай

Задава се съдбовно Лунно затъмнение в Телец: ето какво ще донесе то на всяка зодия

Сезонът на есенните затъмнения приключва с лунно затъмнение на 28 октомври в 23:14 ч. в Телец. То ще бъде и последното затъмнение за годината, с него завършва и коридорът от затъмнения, който стартира със слънчевото затъмнение на 14-ти октомври.

Сезонът на есенните затъмнения през 2023 година носи със себе си трагични промени, които могат да преобърнат живота и мирогледа ви на 180 градуса. 

По време на това свръхзаредено пълнолуние нуждите и желанията на всеки зодиакален знак ще бъдат осветени. Сега е моментът да се концентрирайте още веднъж върху това, което ви удовлетворява и поддържа, без значение дали е нещо прочувствено или осезаемо. 

По време на това лунно затъмнение е доста значимо да поддържате вътрешно равновесие в сложни обстановки, да поддържате връзки и да не се огъвате, отклонявайки се от същността си. Не предавайте себе си, стремежите и правилата си! Следващото затъмнение в Телец ще бъде на 30 октомври 2031 година

Ето какво да чака всяка зодия от последното затъмнение за тази година:
 Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение  Какво да чака всяка зодия от лунното затъмнение
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР