Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s

...
Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s
Коментари Харесай

Тя ще влезе в Hell`s Kitchen директно от кметския кабинет с висок ток и бална рокля

Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen стартира довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Кулинарната легенда началник Виктор Ангелов ще посрещне 18 нови участници в Кухнята на Ада, които ще се изправят пред провокативни провокации, с цел да стигнат до първото място. Спокойствието за амбициозните кандидати за премията от 100 000 лв. ще свърши прекомерно бързо. Още с първата кулинарна задача комфортът им ще бъде заложен на карта и бързо ще осъзнаят, че са попаднали в Къщата на Ада. Част от участниците ще би трябвало да спят в полеви условия и да разполагат с минимални улеснения.

Сред най-цветните облици този сезон ще бъде настояща кметица. Тя ще влезе в Кухнята на Ада на висок ток и в бална рокля. А това ще отприщи доста занимателни обстановки по време на първото кулинарно тестване. Става дума за кметицата на мездренското ceлo Върбешница Магдалена Динкова, припомня Hotnews.bg. През пролетта на 2022 година Динкова бе избрана за " Мисис Баба ". Тя е майка на трима синове и баба на внучка. Магдалена е четвърти мандат кмет на село Върбешница в община Мездра. В свободното си време обича да готви, най-много сладкиши.

Разгорещена полемика ще провокира и специалността на една от претендентките за утвърждението на началник Ангелов. 29-годишната участничка с упоритост да покори кулинарните върхове работи в развлекателната промишленост за възрастни от.... години. Новият сезон на Hell’s Kitchen ще нагорещи пристрастеностите до краен лимит. Още в самото начало мощните характери в Кухнята на Ада ще се сблъскат и споровете посред им ще бъдат по-зрелищни от всеки път. Битката ще се трансферира и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР