Севиля се добра до равенство 2:2 в гостуването си на

...
Севиля се добра до равенство 2:2 в гостуването си на
Коментари Харесай

Красиви голове донесоха точка на Севиля срещу Виляреал

Севиля се добра до тъждество 2:2 в гостуването си на Виляреал от 31-ия кръг в Ла Лига. Двата отбора направиха много прелестен за гледане мач на " Естадио де ла Серамика ", като домакините на два пъти повеждаха посредством Пако Алкасер (18) и Пау Торес (45), само че гостите и двата пъти успяваха да изравнят с красиви голове на Серхио Ескудеро (39) и Мунир ел Хадади (63). В края даже андалусийци пробваха да стигнат и до успеха, само че шансът и блестящите намеси на вратаря Серхио Асенхо им попречиха това да се случи.

Мачът потегли добре за Виляреал, който откри резултата в 18-ата минута. Андре Ангиса стреля от близко с глава, Томаш Вацлик избави, само че Пако Алкасер бе заел добра позиция и довкара топката в мрежата за 1:0.

Севиля съумя да възвърне равенството в 39-ата минута, когато Серхио Ескудеро бе оставен несмущаван на границата на наказателното поле и с хубав диагонален удар означи за 1:1.

Домакините още веднъж си върнаха преднината в добавеното време на първата част, когато след центриране от корнер Пау Торес се извиси и с глава вкара за 2:1.

Гостите обаче за повторно се върнаха в мача в 63-ата минута с ново красиво попадение. Мунир получи пас в наказателното поле и от воле вкара в далечния ъгъл на вратата за 2:2.

До края севилци преобладаваха и пропуснаха няколко положителни благоприятни условия, а техен гол бе анулиран поради засада в 84-ата минута.

В последна сметка срещата остана без победител и Севиля записа трето следващо тъждество, като резервира 3-ото си място в таблицата с 53 точки. Виляреал пък се намира на 5-ата позиция с 48 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ
Ла Лига 31 кръг, понеделник 22 юни  Виляреал 2:2краен резулат  Севиля
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР