Севиля приема Барселона в двубой от четвъртия кръг на испанската

...
Севиля приема Барселона в двубой от четвъртия кръг на испанската
Коментари Харесай

Трудно гостуване за Барселона в Севиля

Севиля приема Барселона в дуел от четвъртия кръг на испанската Ла Лига. Срещата на стадион " Рамон Санчес Писхуан " стартира в 22:00 часа и ще бъде предавана директно по MAX Sport 4.

Програмата за Севиля от началото на сезона не бе кой знае какъв брой комплицирана и изненадващо отборът има едвам точка след три мача. До тук липсва суха мрежа, което е извънредно за андалусийци.
 Аднан Янузай ще продължи кариерата си в Севиля
Аднан Янузай ще продължи кариерата си в Севиля

27-годишният футболист ще премине медицински проби и се чака скоро да подпише с клуба

Те изгубиха визитите си на Осасуна и Алмерия, като в последния кръг даже позволиха цялостен поврат от новаците. И в случай че може ненапълно да приемем тези две издънки, то е неприемливо Севиля да приключи 1:1 като хазаин с Валядолид и то с изравнителен гол минути преди края.

При Барселона на процедура няма проблеми. Каталунците бяха много дейни в последните часове на трансферния пазар, като преди всичко съумяха да се освободят от много играчи и да разтоварят бюджета за заплати.
 Маркос Алонсо към този момент е футболист на Барселона
Маркос Алонсо към този момент е футболист на Барселона

Договорът на бранителя с каталунците е до 30 юни 2023 година

От " Камп Ноу " си потеглиха Пиер-Емерик Обамеянг, Мартин Брейтуейт и Сержиньо Дест. В същото време бяха привлечени Ектор Бейерин и Маркос Алонсо, само че последният сигурно няма да играе против Севиля.

Гледайте срещата Севиля - Барселона онлайн по MAX Sport 4.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР