Севернокорейският лидер Ким Чен-ун проведе тридневна инспекция на големи оръжейни

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун проведе тридневна инспекция на големи оръжейни
Коментари Харесай

Ким чен Ун 3 дни инспектира оръжейни фабрики в КНДР

Севернокорейският водач Ким Чен-ун организира тридневна ревизия на огромни оръжейни заводи. Сред тях са   тези, които създават снаряди и мотори за стратегически крилати ракети, заяви в неделя KCNA.

Тридневната ревизия, която завърши в събота, пристигна седмица откакто Ким участва на огромен боен церемониал, отбелязващ 70-та годишнина от примирието от Корейската война на 27 юли. На него бяха демонстрирани междуконтиненталните балистични ракети и дронове на Северна Корея.

Ким направи посещаване във фабриките, с цел да научи за осъществяването на главната цел на политиката на партията за производството на муниции " и да сложи нови цели, които да бъдат изпълнени, като модернизиране на оръжия, съгласно формалната Корейска централна осведомителна организация на Севера.

" Това е най-важният и наложителен въпрос в подготовката за война за модернизиране на дребните оръжия, които да бъдат носени от фронтовите елементи на KPA и други елементи... в сходство с променения аспект на войната ", сподели Ким, представен от KCNA, като се базира на към Севернокорейската национална войска.

По време на визитата си във фабриката, произвеждаща мотори за стратегически крилати ракети и въоръжени безпилотни летателни апарати, Ким прикани за " непрекъснато увеличение на продуктивността и надеждността на мотора " и " бързо разширение на индустриалния му потенциал ".
 Ким Чен Ун, Шойгу и Ли Хонгжун посрещнаха военния церемониал на Северна Корея
Ким Чен Ун, Шойгу и Ли Хонгжун посрещнаха военния церемониал на Северна Корея

По време на диалози се очерта общо схващане сред представителите на трите страни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР