Севернокорейският лидер Ким Чен-ун получи бронежилетки и дронове като прощални

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун получи бронежилетки и дронове като прощални
Коментари Харесай

С какви подаръци Русия изпрати Ким Чен-ун

Севернокорейският водач Ким Чен-ун получи бронежилетки и дронове като прощални дарове, до момента в който приключваше пътуването си до Русия, съобщи CNN.

Севернокорейският водач бе на шестдневно посещаване , при което той организира диалози с съветския си сътрудник Владимир Путин за опцията Северна Корея да даде на Русия оръжия, с цел да подкрепи войната в Украйна.



Ким, който обичайно пътува извънредно рядко в чужбина и беше посрещнат охолно, прекарвайки огромна част от пътуването си в визити на военни обекти

На прощаване губернаторът на далекоизточния съветски район Приморие му подари бронежилетка и комплект дронове, добавя ТАСС.

„ Това е бронежилетка със защитни зони за гърдите, раменете, гърлото и слабините и е доста по-лека от известните си аналози “, добавя държавната осведомителна организация.



На Ким Чен-ун бяха подарени и пет безпилотни летателни апарата камикадзе , създадени в същия район, както и разследващ дрон от авиационен вид Гераниум-25, добавя ТАСС. Допълнителен подарък беше комплект особено облекло, което не се вижда от термовизионни камери .

Ден по-рано висшият лидер получи от военния министър на Русия Сергей Шойгу типична съветска шапка с ушанки.

 
Ким Чен Ын становится русским на глазах: и шапка-ушанка, и стопочка
— Кремлевский пул РИА (@Kremlinpool_RIA)
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР