Севернокорейският лидер Ким Чен-ун изпрати във вторник телеграма до руския

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун изпрати във вторник телеграма до руския
Коментари Харесай

Ким Чен-ун: Руският народ води свещена борба срещу насилието и произвола на империалистите

Севернокорейският водач Ким Чен-ун изпрати във вторник депеша до съветския президент Владимир Путин по случай Деня на успеха, в която поздрави съветския водач и народа на Руската федерация. Текстът на телеграмата е оповестен от Корейската централна осведомителна организация, оповестява ТАСС.

„ Изпращам сърдечни поздравления към вас, приятелското държавно управление и народа на Русия от името на държавното управление и народа на КНДР в историческия ден, когато съветският народ реализира блестяща победа във Великата отечествена война “, се споделя в приветствената депеша. Севернокорейският водач акцентира, че съветският народ " прояви безподобен подвиг, мъжество и реализира велика победа в свещената велика война против фашизма, който заплаши ориста на човечеството ". Ким Чен-ун изразява увереност, че " успеха е традиция, присъща на Русия ", добавяйки, че " славата на успеха във войната ще свети дълго време в историята, макар приключването на времето и промяната на поколенията ".

Лидерът на КНДР също по този начин изразява увереност, че " мощният и обективен съветски народ ще продължи да се стреми към победа по пътя към секване на всевъзможни провокации и закани от враждебни сили и гарантиране на суверенитета, достолепието и стабилността на страната ".

„ Използвам опцията още един път да изпратя топъл военен поздрав на вас, армията и народа на Русия, които самоуверено се впуснахте в свещената битка за използване на интернационалната правдивост, отбрана на международния мир, против насилието и произвола на империалистите “, приключва Ким Чен-ун.

Инфо: ТАСС

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР