Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира военни заводи, включително завод за

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира военни заводи, включително завод за
Коментари Харесай

Ким Чен-ун нареди увеличаване производството на ракети преди ученията на САЩ в Южна Корея

Севернокорейският водач Ким Чен-ун инспектира военни фабрики, в това число цех за тактически ракети, на 11 и 12 август. Той е наредил да се усили производството на ракети, с цел да се обезпечи " смазваща военна мощност " и подготвеност за война, оповестява Централната телеграфна организация на страната, представена от.

Ким Чен-ун означи " значимата цел за фрапантно увеличение " на потенциала за произвеждане на ракети, с цел да отговори на потребностите на разширените и подсилени военни елементи на фронтовата линия.

„ Качествените равнища на подготовката за война зависят от развиването на производството на муниции и фабриката носи голяма отговорност за ускорение на подготовката за война на нашите военни “, сподели още Ким Чен-ун.

Имаше " доста незабавна потребност " от " експоненциално увеличение " на производството на такива ракети за подсилване на фронтовите артилерийски елементи, съобщи Ким Чен-ун.

„ Нашата войска би трябвало изцяло да обезпечи голяма военна мощност и постоянна подготвеност да се оправи с всяка война когато и да е, тъй че врагът да не посмее да употребява мощ и да бъде погубен, в случай че го направи “, разяснява Ким Чен-ун.

Южна Корея и Съединените щати обявиха в понеделник, че ще провеждат летните учения Ulchi Freedom Guardian на 21-31 август, с цел да подобрят способността си да реагират на разрастващите се нуклеарни и ракетни закани на Северна Корея.

Северна Корея жигосах военните учения на съдружниците като подготовка за нуклеарна война.

Тазгодишните учения ще се проведат в „ най-големия мащаб до момента “, като ще бъдат мобилизирани десетки хиляди бойци от двете страни, както и някои държави-членки на командването на Организация на обединените нации, за към 30 стратегии за полево образование, съгласно Обединения комитет на началник-щабовете на Южна Корея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР