Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е поставил краен срок срещата му

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун е поставил краен срок срещата му
Коментари Харесай

Ким Чен-ун е поставил краен срок кога да завърши срещата му с Тръмп

Севернокорейският водач Ким Чен-ун е сложил краен период срещата му с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Сингапур на следващия ден да приключи в границите на същия ден, съобщи " Ройтерс ", като се базира на организация " Блумбърг ".

В резултат Тръмп е решил да си тръгне от Сингапур още на следващия ден, а не в сряда, както планираше, въпреки че имаше желание да остане по-дълго, в случай че бъде реализиран прогрес в преговоритезаявиха, обявиха двама представители на администрацията на американския президент.

Въоръжените сили на Съединени американски щати не са открили признаци севернокорейската войска да е в нараснала подготвеност поради срещата сред Тръмп и Ким, съобщи американският министър на защитата Джеймс Матис, представен от " Асошиейтед прес ". Матис отхвърли да разяснява упованията за срещата, като се ограничи да каже, че съгласно него в Сингапур няма да бъде разисквано понижаване на числеността на американския контингент в Южна Корея. Това, най-малко на този стадий, е двустранен въпрос сред Вашингтон и Сеул, удостовери той позицията на Съединени американски щати.

Източник: БНР
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР