Северна Македония скърби за жертвите на изгорелия на магистрала Струма

...
Северна Македония скърби за жертвите на изгорелия на магистрала Струма
Коментари Харесай

Двама македонски митничари са пуснали с нередовни документи автобуса, който катастрофира на Струма

Северна Македония скърби за жертвите на изгорелия на автомагистрала „ Струма " рейс. Български прокурори и следователи отпътуваха за Скопие, с цел да може по-бързо да се разпознават починалите. Разследващите у нас към момента са внимателни във връзка с версиите за трагичния случай. Междувременно очевидци на злополуката разкриват детайлност за минутите откакто пламъците обгръщат рейсове, взели 45 човешки живота.

„ Новините от последните часове са, че митническата вътрешна комисия е направила инспекция на граничния пункт „ Деве Баир ” и там е открито, че двама митничари не са си свършили работата. Пропуснали са рейса с нередовни документи. Заради това те ще бъдат отстранени от работа. Техният началник ще бъде глобен ”. Това съобщи пред NOVA основният редактор на македонския уебсайт „ Трибуна " Атанас Величков.

„ По принцип политиката на компаниите е да дават интернационалните курсове на опитни водачи. Най-вероятно водачът на рейса е бил умел и в случай че е направил неточност, това би трябвало д аго каже самото следствие ”, сподели още той.

„ В медиите се появи информация, че в рейса е имало пиротехника за Нова година. От компанията транспортьор оповестиха във Фейсбук, че това не е истина и че в рейса няма тайници, в който може да се постави нафта или такава пиротехника ”, уточни още Величков.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР