Северна Корея обвини Съединените щати в двойни стандарти, критикувайки ги,

...
Северна Корея обвини Съединените щати в двойни стандарти, критикувайки ги,
Коментари Харесай

Северна Корея обвини САЩ в двойни стандарти по отношение на шпионския сателит на Южна Корея

Северна Корея упрекна Съединените щати в двойни стандарти, критикувайки ги, че са разрешили на съперника си Южна Корея да изстреля шпионски спътник от територията на Съединени американски щати, откакто осъди по-ранното изстрелване на спътник от Северна Корея.

Миналия петък Южна Корея изстреля първия си личен шпионски спътник в космоса от базата на галактическите сили Ванденберг в Калифорния. Това стана, откакто Северна Корея изведе личен боен шпионски спътник в орбита за първи път на 21 ноември.

За разлика от южнокорейското изстрелване, излитането на спътника на Северна Корея провокира незабавни, мощни укори от Вашингтон, Сеул и техните сътрудници, тъй като нарушава резолюциите на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Световната организация гледа на всяко изстрелване на Северна Корея, употребяващо балистична технология, като прикритие за тестване на своята ракетна технология. Северна Корея твърди, че има правото да изстрелва спътници и да тества ракети в лицето на това, което тя назовава воде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР