Северна Ирландия започна разследване заради появата онлайн порно видео видеоклипове,

...
Северна Ирландия започна разследване заради появата онлайн порно видео видеоклипове,
Коментари Харесай

В Белфаст избухна скандал заради порно клипове в градската болница

Северна Ирландия стартира следствие поради появяването онлайн порно видео видеоклипове, за които се твърди, че са снимани в болница в Белфаст, оповестява BelfastLive.

„ В интернет се разпростраяват няколко записа със полов темперамент, за които се допуска, че вземат участие здравни служиели, които са работили в болница в Белфаст “, оповестява основателят на разследаването - Фондът за опазване на здравето и обществена помощ Belfast Trust.

„ Материалите с искрено полов темперамент може би са снимани в приемната, обвързвана с онкологичния център на градската болница “, споделиха от фондацията. Информацията за това кой е взел участие в снимането, както и къде е осъществено, може да е към момента неточна, обясниха от организацията. „ Разследваме дали чиновниците на Trust са били забъркани и дали някакъв материал с очевидно полово наличие е бил сниман в пространствата на Trust “, се споделя в известието. Ако информацията за организирането на сходно снимане на територията на болничното заведение се удостовери, от фондацията дадоха обещание да подхващат съответните ограничения. Освен това в изказването се споделя, че фондът към този момент се е съветвал с полицията на Северна Ирландия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР