Сестрата на Цар Киро - Марийка Илиева, разкри ужасяващи подробности

...
Сестрата на Цар Киро - Марийка Илиева, разкри ужасяващи подробности
Коментари Харесай

Сестрата на Цар Киро: Измъчваха ме с ток

Сестрата на Цар Киро - Марийка Илиева, разкри ужасяващи детайлности за грабежа в къщата в село Йоаким Груево, който беше осъществен в нощта против 28 май 2017 година Вчера тя беше разпитана като очевидец в Окръжния съд.

Разказа слушаха четиримата подсъдими - Йордан Станчев, Марин Петров, Александър Данев и Александър Кочев. Според прокуратурата апашите поставили маски и ръкавици, взели и електрошокова палка. Първо срещнали племенника на Илиева и го вързали със свински опашки. Влезли в стаята на старата жена, почнали да я бият, ритат и постановат с палката, с цел да им каже къде са парите. Напуснали мястото на престъплението, като разграбили злато и скъпоценности на обща стойност 457 352 лв..

В нощта на случая Илиева чула шумове в дома си. На вратата видяла двама мъже, облечени с черни облекла и качулки. „ Веднага ме събориха на земята и ме питаха къде е златото, само че аз им споделих, че няма такова. Тогава започнаха да ме бият с юмруци и да ме ритат. Усетих, че ме удря ток, само че не съм видяла електрошокова палка. Оставиха ме полумъртва “, описа изстрадалата жена. Думите бяха в прорез със заключението на вещото лице доктор Йовко Шишков, който е направил обзор на потърпевшата. Според него няма данни за потребление на електрически ток.

Тъй като Илиева не си спомняше огромна част от събитията в нощта на обира, делото продължи с чуване на показанията на дамата по време на досъдебното произвеждане.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР