Сестрата на Камата - Петя, отново стана баба, брат му

...
Сестрата на Камата - Петя, отново стана баба, брат му
Коментари Харесай

Христо Стоичков стана чичо на близнаци

Сестрата на Камата - Петя, още веднъж стана баба, брат му Цанко чества
Радостна новина долетя от фамилията на футболната легенда Христо Стоичков. Неговата племенничка роди и Камата е станал чичо на близнаци, научи " България Днес " от свои източници. Щастливата баба е Петя, сестрата на Стоичков. Тя към този момент има едно внуче, което се роди през 2016 година, а в този момент се радва на две нови попълнения в огромната рода на Стоичков.

Интересното е, че близначетата са се родили на 21 ноември, когато рожден ден има и Цанко Стоичков - дребният брат на носителя на " Златната топка " за 1994 година. Самият Цанко удостовери новината на " България Днес " и не скри, че е доста благополучен.

" Празникът ми стана троен! Освен рожден ден и празник на християнското семейство за подарък ми се родиха близнаци. Дълбок реверанс към всички вас! Аз към този момент пребивавам по други правила. Моля се за всички вас, на последно място съм аз ", споделя Цанко Стоичков, който от известно време емигрира да живее в Германия.

Поводите за празненства в семейство Стоичкови този месец започнаха още на 13 ноември, когато Пенка - майката на Ицо, почерпи за рожден ден. Сега тя има още две правнучета и още веднъж се стяга за почерпка в село Ясно поле, където живее.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР