Сещате ли се за онези малки равносметки, които неминуемо си

...
Сещате ли се за онези малки равносметки, които неминуемо си
Коментари Харесай

Специални думи за специална жена: Ники Михайлов към Николета за ЧРД! Тя - на луксозна ваканция

Сещате ли се за тези дребни равносметки, които неизбежно си вършим точно на рождения си ден? Ако Николета Лозанова си e направила такава равносметка, то тя евентуално e била много положителна. Или най-малко това си мислим, " гледайки " по какъв начин наподобява тя в очите на обичания си мъж:

Виж още: Нова двойка в " Игри на волята ": Instagram live спипа Морунов и Елизабет?

" Честит рожден ден, на дамата, родена да придава смисъл на всички към нея, на любовта на живота ми! Бъди жива и здрава, бъди все по-преуспяваща, бъди все толкоз себе си! Знаеш рецептата на триумфа, преподаваш я всеки ден на света, който те заобикаля, а у мен будиш всяка секунда почитание и боготворене ", написа Михайлов под фотографията нагоре. И добавя: " Обичам те, колкото повече, толкоз повече ".

Самата Николета не е дала отговор обществено на тази честитка, само че то и не е нужно в последна сметка, когато създателят на тези мощни пожелания най-вероятно се намира в ляво или дясно от теб. 

Виж още: Джулката остави и детето, и ушите в България - отпраши на Запад в забавна компания

Иначе самата Николета е разгласила много сторита от деня на рождения си ден и по този начин разбираме, че тя е в Париж. Моделката и бизнесдама се е отдала на първокласен шопинг в стилната столица. Тя и компанията ѝ, евентуално точно Ники Михайлов, са се настанилив един от най-емблематичните и скъпи хотели в Париж, а Николета към този момент се радва на първокласни придобивки на едни от най-известните международни дизайнери.

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/
https://www.instagram.com/niki_mihaylov13/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР