Сержант-майор от екипа за показване на парашути на Червените дяволи

...
Сержант-майор от екипа за показване на парашути на Червените дяволи
Коментари Харесай

Асът на Червените дяволи от армията падна до смърт, след като се забърка с друг скакач с парашут

Сержант-майор от екипа за проявление на парашути на " Червените дяволи " на английската войска падна до гибелта си, откакто се заплете с различен скакач заради акцидент, следовател приключи.

Дийн Уолтън, на 36 години, от Госпорт, умря на летище в Севиля, Испания, на 14 октомври 2022 година, откакто се сблъска с Нирмал Пурджа във въздуха по време на подготвителен скок, заяви съдът на Уинчестър във вторник. Кадри от GoPro, снимани от ветерана от Афганистан, демонстрират по какъв начин той скача от самолета и се спуска върху господин Пурджа, който също е задействал парашута си, преди да се оплете и да се приземи спешно.

Г-н Пурджа, непалски планинар и деец от специфичната работа за лодки, е „ отрязал “ и задействал аварийния си парашут, стана ясно от следствието. Коронерът Джейсън Пег сподели: „ Ще запиша, че Дийн е претърпял пагубни пострадвания, тъй като те явно са били, когато Дийн се удари в земята, откакто капакът на парашута му се срути по време на опит да оформи маневра за натрупван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР