Серийният изнасилвач Пеньо Мангъров, който има няколко присъди за сексуални

...
Серийният изнасилвач Пеньо Мангъров, който има няколко присъди за сексуални
Коментари Харесай

Изнасилвачът Пеньо Мангъров кара дрогиран ламборгини в София

Серийният изнасилвач Пеньо Мангъров, който има няколко присъди за полови закононарушения, е заловен да кара дрогиран ламборгини в София. Той бил хванат зад кормилото на първокласния модел “Урус ” от 2018 година

Месеци откакто е освободен за следващ път от пандиза, Мангъров бил спрян за инспекция на 22 февруари на бул. “Тотлебен ” в София. Пътните служители на реда го тествали за дрога. Тестът отчел съществуване на бензодиазепини. Това са група психоактивни субстанции, които се съдържат в предписвани успокоителни медикаменти. Мангъров незабавно бил арестуван, а Софийската районна прокуратура поискала непрекъснатия му арест. Съдът обаче го пуснал под домакински арест.

Мангъров има висящо дело пред Върховния касационен съд. По него е упрекнат за 3 изнасилвания и похищение на млада пловдивчанка. По това дело Мангъров има присъда от 12 години от Апелативния съд в Пловдив, чака се решението на Върховен касационен съд.

Докато е лежал в ареста по това дело, той е имал телефон в килията си и е търсил нови жертви. В края на декември 2019 година Мангъров се свързал във вайбър с красиво непознато момиче. Започнал да ѝ написа. Момичето дало отговор и малко по-късно диалогът завършил. В началото 2020 година Мангъров още веднъж почнал чат с нея. Тя обаче пренебрегнала повикванията му. Последвали обиди и закани за ликвидиране.

Рецидивистът е упрекнат и зa изнacилвaнe нa cтудeнткa в cтoлицaтa през 2018 година Зaпoзнaли се в инcтaгрaм. Рaзбрaли ce зa cрeщa и мoмичeтo oтишлo. Дoбрoвoлнo ce кaчило в тaкcитo и влезнало в дoмa нa Мaнгърoв крaй кинoцeнтърa в Coфия. Пили уиcки, a cлeд кaтo cтудeнткaтa oткaзaлa дa прaвят ceкc, Пeньo пoбecнял и я изнасилил. Делото е висящо в Софийския областен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР