Серията от нападения срещу руски градове е знак, че войната

...
Серията от нападения срещу руски градове е знак, че войната
Коментари Харесай

Войната се връща на територията на Русия: Нови удари от бойни дронове в Брянск и Ростов

Серията от набези против съветски градове е знак, че " войната се връща на територията на Русия - в нейните алегорични центрове и военнибази " - това сподели украинският президент Володимир Зеленски след следващата офанзива с дронове против Москва.

В нощта на неделя против понеделник са извършени и още две акции на съветска територия. В Ростовска област край границата с Украйна е паднал боен дрон, който е развалил къща и автомобил в локално населено място, само че няма потърпевши хора.

Таганрог беше нападнат с ракети в петък, 28 юли, като над 20 индивида са ранени.

На 31 юли още един дрон е атакувал постройката на полицията в Трубчевск - град в Брянската област, който се намира на към 50 км северно от украинската граница. Полицейското ръководство е с изпочупени стъкла, не се оповестява за потърпевши хора.

Това се случва ден откакто украински дрон съумя да нанесе два удара по здания на територията на центъра " Москва-сити " в съветската столица - един от тях е развалил и фасадата на държавния комплекс.

Нападението против Москва беше второ в границите на една седмица, когато два безпилотни самолета се врязаха в здания в града.

Володимир Зеленски дефинира като " неминуем, натурален и безусловно обективен развой " прехвърлянето на бойни дейности върху съветска територия.

Той декларира, че Украйна става " все по-силна ", до момента в който съветската войска е " претърпяла фалит на бойното поле ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР