Серията на Садио Мане от 11 гола в също толкова

...
Серията на Садио Мане от 11 гола в също толкова
Коментари Харесай

Клоп: Мане е в перфектна форма, при Салах е липса на късмет

Серията на Садио Мане от 11 гола в също толкоз срещи на Ливърпул във всички шампионати не е резултат от фрапантна смяна за самия нападател, съобщи мениджърът на тима Юрген Клоп. Германецът посочи, че това е резултат от приемлива форма и шанс, а същото във всеки миг може да сполети и другия водещ изпълнител на отбора Мохамед Салах.

" Мане е в отлична серия. Той съвсем постоянно играе по този метод, само че сега е в съвършена форма. Във футбола от време на време се получават точно такива неща. Когато пък не е в това си положение, той работи извънредно доста. Точно това би трябвало да направи и Мо (Салах). Същото - единствено работа, а головете ще дойдат още веднъж ", сподели немският експерт.

" При Салах е по-скоро липса на шанс, а при Садио е противоположното. Сигурен съм, че Мо щеше да вкара на Фулъм при центрирането на Робо (Фирмино), в случай че Джини (Вайналдум) не бе играл с топката. Аз бях нападател и съм осведомен добре с момента, в който си сигурен, че ще вкараш, само че някой пропуща пред очите ти. Точно по този начин се случи и тогава ", добави той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР