Серията Huawei P40 е създадена с идеята да провокира артистичното

...
Серията Huawei P40 е създадена с идеята да провокира артистичното
Коментари Харесай

Покажи въображение в предизвикателство #SpeakImagination и спечели Huawei P40 Pro

Серията Huawei P40 е основана с концепцията да предизвика артистичното въображение и от през днешния ден Huawei дава опция на своите почитатели да се пренесат във виртуален свят и да употребяват безграничните благоприятни условия на своето въображение в новия конкурс „ Speak Imagination”.

Той кани потребителите да се включат в процеса на основаване на същинска реклама на Huawei P40 Pro, а най-хубавите 4 истории от България, Австрия и други страни в Европа ще бъдат наградени с флагмана Huawei P40 Pro. Най-оригиналните 4 истории в България ще получат Huawei Мini Speaker.

Рекламите през днешния ден се трансфораха в същинско изкуство, предаващи освен страсти като наслада, обич, възторг, сълзи, само че и с изцяло образно прекарване като на кино. През годините, доста рекламни спотове станаха емблематични и основни рекламни изречения заживяха в нашия актуален език.

Със своята основна серия P и в този момент с флагмана P40 Pro, Huawei изрично въодушевява изключителната снимка и видеография, надскачайки границите на опциите на един смарт телефон. Заснемането на висококачествени фотоси и филми към този момент не е привилегия, непокътната единствено за избран кръг от експерти, притежаващи високо профилирано фотографско съоръжение.

#SpeakImagination – Създай нашата последваща реклама

Huawei насочва изобретателно предизвикателство към всички да станат част от екипа, който основава реклами за Huawei P40 Pro. Първата част на рекламата към този момент е написана и снимана. Сега е ваш ред да я довършите.

Това е видеото, с което започва нашето предизвикателство. И то е снимано с Huawei P40 Pro: https://bit.ly/SpeakImaginationVideo

Историята стартира в остарял склад. Там един хубав и добре облечен мъж – може би предприемач, може би скришен сътрудник – взима със себе си Huawei P40 Pro и Huawei FreeBuds 3 и след това…. скача от прозореца…

Какво се случва по-късно? Това се взема решение от почитателите, които в този момент могат да предложат личен сюжет за развръзката на тази рекламна история. Най-добрите хрумвания ще бъдат снимани с Huawei P40 Pro. Конкурсът е разграничен на четири стадия, които подхождат на главните функционалности за видеография на Huawei P40 Pro: стадий 1 - Slow motion, стадий 2 - Zoom, стадий 3 – AI Best Moments, и стадий 4 - Night mode (Нощна сцена).

Ето и самата механика на надпреварата. Конкурсът Speak Imagination започва на 13 май с откриващо видео и предизвикателство Slow motion. Следващите стадии стартират надлежно на 18 май (с функционалността Zoom), 20 май (AI Best Moments) и 22 май (Night mode). Конкурсът продължава до 24 май, а финалната реклама ще бъде излъчена към 15 юни.

За да се включите в предизвикването на играта #SpeakImagination, oставяйте вашите мнения под всеки пост с предизвикателство, оповестено на формалната ФБ страница на Huawei Bulgaria - https://www.facebook.com/pg/HuaweimobileBG/posts/? Найдобрата концепция ще бъде снимана и може да завоюва новия P40 Pro.

Наградите

Победителят във всеки стадий в играта Speak Imagination ще получи Huawei P40 Pro, оборудван с четворна Ultra Vision Leica камера, която включва съществена 50 MP Ultra Vision Lecia камера, 40 MP широкоъгълна кино камера, 12 MP телефото камера и ToF камерa за по-добри фотоси в дълбочина. Това ще са четирите най-хубави истории от Австрия, България, Хърватия, Чехия, Естония, Гърция, Унгария, Литва, Латвия, Сърбия, Словакия, Словения и Украйна.

Най-оригиналните 4 истории в България ще получат премия – Huawei Mini Speaker.

Huawei P40 Pro е захранен с по-мощния от всеки път Kirin 990 5G процесор, с повишен потенциал на батерията 4200mAh. Премиум чипсетът Kirin 990 5G е първият с интегриран 5G модем, който доста понижава разхода на сила спрямо базов процесор. В допълнение към спестяването на сила, чипсетът също минимизира топлината, създадена от 5G връзките, като в допълнение усъвършенства свързаността и ръководството на мощността.

Пълните общи условия на играта, можете да разгледате тук: https://bit.ly/SpeakImaginationBGTerms
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР