Серия от скандални разводи тресе една от най-големите телевизии у

...
Серия от скандални разводи тресе една от най-големите телевизии у
Коментари Харесай

Вижте кои звезди от bTV се разведоха

Серия от скандални разводи тресе една от най-големите малките екрани у нас – Би Ти Ви. Цял куп от знаковите лица на медията напоследък се разделят с половинките си.

Най-скорошните попълнения в тима на момите са Мария Цънцарова и Нели Хаджийска от " Търси се “. Водещата на утринния блок от няколко месеца към този момент не носи семейството на брачна половинка си Симо Голев. Тя смъкна и брачната си халка. Русата журналистическа упоритост повече от 6 години не се беше появявала обществено със мъжа си. Още предходната година плъзнаха клюки, че връзката им била обтегната до краен лимит. Острието на Би Ти Ви от дълго време не разгласява и фамилни снимки с обичания в обществените мрежи, както вършат всички нейни сътрудници, а се е фокусирала напълно върху работата си за сметка на персоналния живот.

С драмите в брака ѝ били осведомени шепа нейни близки, а Мария нямала желание да прави раздялата си обществено притежание. Със Симо, с който имат двама синове, се развели по взаимно единодушие и си споделяли грижите за тях. Двамата не можаха да честват розова женитба – 10-годишнина от брака, която ѝ предстоеше тази година. Журналистката и ученическата ѝ обич се венчаха през 2014-а в първокласно шато наоколо до Сопот. Връзката им стартира още до момента в който са гимназисти, а предлагането за брак идва точно на 30-ия рожден ден на Симо. Големият им наследник Георги се появи на бял свят през 2017-а, а дребният Костадин – две години по-късно. Цънцapoвa работи даже когато бе в напреднала бременност. Тя си разреши единствено по eднa година отпуск по майчинство от боязън да не бъде изместена от колежки в малкия екран. Именно болната ѝ упоритост и кариеризъм станали повода за краха на брака ѝ. Симо постоянно е странял от гласност и за него се знае единствено, че се занимава с частен бизнес в областта на компютърните технологии. В момента нямал нова половинка до себе си, а Мария пък се е отдала на купони по женски.

След 17 година брак бомбата, че се е развела, преди дни хвърли и Нели Хаджийска. Двамата с мъжа ѝ са се пробвали да останат дружно, като в продължение на година и половина пробвали разнообразни способи, с цел да запазят хармонията между тях. " С него ходихме на терапевти, съвещания, пътувания, църкви, манастири... Опитахме се да разберем какво се случва сред нас. Нашата обич не е нарушена от трето лице. Нито той, нито аз имаме различен човек. При нас беше едно чисто осъзнаване, че не е това, което е било и от което имаме потребност “, довери водещата на " Търси се “, която се развела публично този януари. Тя твърди, че самодейността за развода е пристигнала от нейна страна, само че двамата с някогашния ѝ са останали другари и се грижат дружно за синовете си. " С двете деца бяхме откровени. Казахме им, че когато се стигне до такава степен, по този начин е по-добре. Те поддържат връзка непрестанно с татко си, а нашата връзка с него просто мина на различен стадий “, обобщава Хаджийска.

Далеч по-драматична била раздялата на Жени Марчева с дългогодишния ѝ брачен партньор и татко на двете ѝ деца Мартин. Двамата също неотдавна завършиха брака си. За рокадата в персонален проект показа самата тя, наричайки Мартин в изявление " някогашния ми мъж “. След развода двете дъщери на журналистката останали да живеят при нея, само че Марчева и някогашният ѝ се споразумели да съблюдават положителния звук и да си поделят равностойно грижите за девойките, с цел да не се усеща нито единият от двама им ощетен в наставнически проект. Тв звездата е останала да населява фамилното им жилище, от което предприемачът се изнесъл месеци преди разводът им да влезе в действие. Тя по този начин и не показа какви са аргументите да се стигне до краха на брака им. Любовната им история бе измежду най-забележителните и издръжливи в светските среди. Те разтрогнаха брака си таман когато им предстоеше да честват 20-годишнина от сватбата си. Жени и Мартин бяха ученическа обич, само че решението да станат родители пристигна на доста по-късен стадий от взаимното им общуване. Първата си дъщеря тв водещата роди на 35 години, а втората – на 38-годишна възраст. В момента и двете девойки са тийнейджърки.

Като самотна майка сина си отглежда и новинарката Лиляна Боянова. Преди няколко месеца тя разтрогна годежа си с огромната си обич Николай. Хубавата водеща към момента била в дълбока меланхолия. С годеника ѝ живееха дружно в нейния апартамент, само че след абсурда и решението да прекратят бурната си любовна история той напуснал жилището. Двамата обаче ще продължат да се виждат и да изпадат в неловки обстановки, защото Николай е дълготраен режисьор в Би Ти Ви. Именно в нюзрума на медията стартира и любовният му разказ с Боянова, с която изкараха близо две години дружно. Каква обаче е повода красивата им сантиментална история да се разпадне, не излиза наяве. Техни сътрудници шушукат, че може би се е основала конспирация с някогашната жена на Николай. Всъщност, преди съдбовната хубавица Лиляна да нахлуе в живота и сърцето на режисьора, той е бил женен и от някогашната си брачна половинка има двама синове близнаци. Самата Лили пък е майка на пораснал наследник Калоян, който е плод на връзката ѝ с прочут, богат и сполучлив предприемач, чието име тя по този начин и не благоволява да разкрие. Боянова не е запазила положителни връзки с някогашния си Николай и още се подминавали на работното си място, написа " Ретро ".

Колежката ѝ Виктория Петрова също от съвсем година е в тима на необвързаните. Водещата на новините по Би Ти Ви и някогашният министър на спорта Красен Кралев бяха забележително щастлива двойка в продължение на повече от 8 години и съжителстваха на фамилни начала, въпреки да нямаха формален брак. Раздялата им пристигна като гръм от ясно небе, а аргументите за нея и до ден сегашен не са ясни. Докато Вики към момента се съвземала от любовната драма, Кралев към този момент има нова жена до себе си. От няколко месеца насам депутатът от ГЕРБ е паднал в плен на някогашната манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова. Атрактивната хубавица е с 20 години по-млада от него и е тогавашна звезда от корицата на " Плейбой “. Тя към този момент се е настанила в покоите на Кралев, където до неотдавна живееше Петрова. Дългокраката русокоска също е разведена. Преди години тя бе омъжена за предприемач от Варна, само че бракът им бе временен. Бившият състезателен министър не стопира да я глези и неотдавна двамата се прибраха от сантиментален воаяж в Египет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР