Серия от несполучливи любовни връзки е превърнала певицата Люси Дяковска

...
Серия от несполучливи любовни връзки е превърнала певицата Люси Дяковска
Коментари Харесай

Люси Дяковска се отказа от любовта! Певицата е съкрушена, вижте с кого си ляга

Серия от несполучливи любовни връзки е трансформирала певицата Люси Дяковска в работохолик. Изпълнителката е загърбила всички персонални задължения и се е посветила само над дилемите си, научи HotArena. С това много безапелационно демонстрира по какъв начин разочарованията са я предиздвикали да премисли живота си и да поеме в нова посока, до момента в който тя не я води до човек, с който да изживее отначало любовта.    Когато преди няколко години се раздели с половинката си Камелия, Люси надалеч не бе по този начин потисната и обезверена. В началото къдравелката се втурна да демонстрира на всички, че е подготвена да се среща с нови хора и да даде късмет на някоя друга дама да зароди усеща в нея. Три години по-късно обаче плевенчанката не е подобен оптимист, че всичко ще се подреди добре за нея.

„ Опитвам си да почивам с тишина, само че я намирам доста мъчно и съвсем на никое място. Понякога релаксирам в колата или след концерт нощем. Вечер, когато разхождам кучето, когато светят няколко лампи и няма хора. Хората в всекидневието не ми пречат, въодушевяват ме, само че отново в посока да съм динамична, забързана. А от забързаността и динамичността произлиза хаосът ”, споделя невъзможността да остане уединено с мислите си певицата.

„ Нямам персонален живот и ми е доста добре по този начин. Рядко намирам време за другари, тъй като имам малко свободно време. Тогава се затварям у дома, седнал съм и виждам в една точка. Не споделям, че е добре, само че сега е по този начин. Защото последните години бяха доста динамични. Научих ужасно доста за себе си като певица. Работих върху себе си и станах звяр на сцената ”, търси изгодата от своето отшелничество изпълнителката.

Покрай работата си Люси рядко се сещала за неудачите си на любовния фронт, а когато се случвало упорствала, че е намерила най-варната си половинка в кучето си Мели. С нея най-малко постоянно можела да е уверена, че я обича откровено, без да търси някаква користна цел в известността й и парите й, написа " Уикенд ".  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР