Серия от експлозии избухнаха в руския град Белгород. Над града

...
Серия от експлозии избухнаха в руския град Белгород. Над града
Коментари Харесай

Експлозии избухнаха в Белгород, над града се виждат стълбове дим

Серия от детонации избухнаха в съветския град Белгород. Над града се виждат стълбове пушек. Според локални обществени известия, в Белгород звучи въздушна паника. В същото време се чуват детонации. В мрежата се появиха видеоклипове, в които се чуват звуците на падащите снаряди.

В същото време очевидци разгласяват фрагменти, на които се вижда дирек пушек. Изглежда, че в града има опустошения.

В навечерието на детонациите съветският доброволчески корпус и легионът „ Свобода на Русия “ предизвестиха локалните поданици за заплахата и ги приканиха да се изтеглят.

Тогава в мрежата се появи видео, на което се вижда горяща кола в Белгород. Очевидец отвън кадър споделя, че колата е била унищожена по време на нападението на Град.


Според „ База “ до колата е избухнал снаряд. Тя се запалила и изхвърчала настрана от пътя. Най-малко трима души са ранени.

Но РДК посочи, че в обстреляната кола е умрял боен – ​​Дмитрий Алексеевич Голушкин, роден на 6 декември 1997 година Служил е във военно отделение No31135.


„ Призоваваме всички цивилни да изтеглят града или да отидат в бомбоубежище. Спасете живота на себе си и на околните си “, означи РДК.


Според Baza двама души са починали вследствие на обстрела на Белгород. Една от колите е изхвърчала в канавка. Имената и семействата не се загатват.

Припомняме, че съветският доброволчески корпус (РВК) прикани граничните региони на Русия незабавно да се изтеглят заради плануван нов обстрел, оповестява Vest.az с позоваване на MIGnews.com.

По-специално за това бяха предизвестени жителите на районите Курск и Белгород на Руската федерация. В апела се акцентира, че съветските държавни управляващи към момента не са подхванали нищо във връзка с тези ограничения за избавяне на популацията.

„ Вашето управление не е подхванало никакви ограничения за вашата отбрана или евакуация, а обстрелът на мирни градове и села в Украйна продължава както преди! Принудени сме да отвърнем на огън по военни цели в пограничните региони! Евакуирайте неотложно! – се споделя в известието, публикувано от РДК.

 

Източник – Униан/Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР