Серия от битови кражби стресира жителите на цял квартал в

...
Серия от битови кражби стресира жителите на цял квартал в
Коментари Харесай

Множество домови кражби стресираха хората в Мизия, полицията е безпомощна

Серия от битови обири стресира жителите на цялостен квартал в Мизия. Обирджиите задигали единствено най-ценното и бързо изчезвали, без никой да ги види. Хората допускат, че нападателите следят жертвите си дълго. До момента няма арестувани, осведоми Нова тв.
„ Бях на работа цяла нощ. Родителите ми също бяха на открито. Като се прибраха ми се обадиха, с цел да ми кажат, че сме обрани. Къщата беше обърната наопаки”, описа пострадалата Валерия. „ В моя дом крадците влязоха през работилницата. Изнесоха принадлежности за към 1500 лева Обадих се незабавно в полицията, заведено е дело, само че хванати няма”, сподели различен пострадал.

Освен че е бил обран пострадалият Йордан Нешев е би ли набит от крадците. „ Събудих се след мощен удар от палка. Сега съм неработоспособен. Не мога да вървя, не мога да работя. Откраднаха ми 208 лева

„ Работим интензивно по търсене на нарушителите. До момента няма обвинени. Ще засилим полицейските патрули през нощта”, съобщи началникът на РУП – Оряхово Станислав Георгиев. Хората в Мизия се надяват скоро обирджиите да бъдат хванати, с цел да могат да спят умерено.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР