Сериозно разместване на политическия пейзаж биха донесли парламентарни избори бяха

...
Сериозно разместване на политическия пейзаж биха донесли парламентарни избори бяха
Коментари Харесай

Маркет линкс: Партията на Трифонов се нарежда след ГЕРБ и БСП

Сериозно разбъркване на политическия пейзаж биха донесли парламентарни избори бяха в този момент, излиза наяве от взаимното национално-представително изследване на bTV и " Маркет линкс ".

Електоралните настройки на българите демонстрират, че ГЕРБ е първа политическа мощ с не прекомерно висока преднина от 2% пред Българска социалистическа партия. За партията на Бойко Борисов биха дали своят вот 18.2%, а за социалистите – 16.1 на 100.

На трето място със 7.8% е партията на телевизионния водещ Слави Трифонов " Няма такава страна ", чиято регистрация беше отказана от съда през предходната седмица. Ако политическата мощ се яви на избор през днешния ден, тя има капацитет да бъде с трета по величина парламентарна група.

" Тя дава сериозна поръчка и няма по какъв начин да я изключим от проучването на политическите настройки на българите ", означи социологът Добромир Живков пред bTV.

Трябва да се има поради, че сходни политически планове постоянно концентрират върху себе си протестен избор, който постоянно демонстрира по-висок капацитет на равнище настройки от действителното електорално държание на избори, означават създателите на проучването.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР