Сериозни здравословни причини принудиха рапъра Ванко 1 да напусне къщата

...
Сериозни здравословни причини принудиха рапъра Ванко 1 да напусне къщата
Коментари Харесай

Зрители подозират в измама ВИП Брадър заради напускането на Ванко 1, той прибира целия хонорар

Сериозни здравословни аргументи принудиха рапъра Ванко 1 да напусне къщата на " ВИП брат “ прибързано. " От известно време лекарски екип го следи и реши, че Ванко не може да се лекува повече в Къщата. Биг Брадър реши да почете молбата му да си тръгне от шоуто по лично предпочитание " съобщи пиарът на риалитито Ради Георгиев. Пловдивчанинът изясни в лайфа на шоуто, че имал здравословни проблеми, които не му разрешават да продължи да е в играта.

" Искам да изляза, с цел да мога да се церя. И до лечебни заведения бях, прегледаха ме. Наистина не се усещам добре “, сподели някогашният пандизчия пред Големия брат.

Ванко няма да заплаща неустойки поради непланираното си излизане, даже в противен случай - ще прибере целия си контрактуван хонорар, тъкмо както се случи и с плеймейтката Нора Недкова, увериха от екипа на предаването.

" Причините му са персонални и ние нямаме право да ги обсъждаме, само че здравословното му положение не е за подценяване ", пишат още от " България Днес ". Някои от почитателите на риалитито заподозряха сюжет в изключителната обстановка и набедиха продуцентите, че лъжат и Ванко имал предварителна спогодба да не остава до края на тв шоуто.

Поради доброволното овакантяване на участник в къщата никой от номинираните за изпъждане, а точно Валентин Кулагин, Наско Колев, Ричард Величков, Ева Найденова и Веселин Плачков не си потегли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР