Сериозни разправии в ЦСКА 1948 са белязали нулевото равенство на

...
Сериозни разправии в ЦСКА 1948 са белязали нулевото равенство на
Коментари Харесай

Скандали тресат ЦСКА 1948

Сериозни разправии в ЦСКА 1948 са белязали нулевото тъждество на отбора при гостуването на Берое. В съблекалнята на столичани се е разразил огромен скандал, написа „ Тема Спорт “.

На полувремето на дуела играчи на ЦСКА 1948 са си крещяли и даже хората от лагера на домакините са се видели в знамение от виковете в съблекалнята на противника. Слабата игра на отбора е причина за нарасналото напрежение и искрите прехвърчали сред футболисите. Гостите се показаха извънредно зле против заралии и затвърдиха усещането, че са дръпнали ръчната. Зелено-белите насочиха цели 19 удара, а ЦСКА 1948 позволи куп груби неточности, които като по знамение не бяха осъдени. Представянето на тима, домакинстващ в Бистрица върви стремително надолу, а формата на голмайстора на предишния сезон Ивайло Чочев е доста надалеч от оптималната.

Разпрата в съблекалнята на ЦСКА 1948, която е отекнала из коридорите на стадиона под Аязмото, е следващото доказателство в посока работата на новия треньор Николай Панайотов. По всичко наподобява, че младият експерт няма тежест пред тима и дните му отпред на състава май са преброени.

Почти несъмнено при издънка и в гостуването на Ботев Враца в събота ЦСКА 1948 ще има нов ментор. Той ще е трети от началото на сезона, който бе стартират от Атанас Рибарски, сменен от 28-годишният Панайотов след отпадането от ФКСБ и слабото начало на шампионата.

Младият ментор тотално е изпуснал съблекалнята, която е раздирана от несъгласия.

Бронзовият медалист от предишното състезание към този момент позволи 5 издънки – 3 равенства и 2 загуби за 9 изиграни дуела.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР