Сериозна задача са си поставили на Герена. Тя е свързана

...
Сериозна задача са си поставили на Герена. Тя е свързана
Коментари Харесай

Левски кани Лили Иванова на концерта за рождения си ден

Сериозна задача са си сложили на " Герена ". Тя е обвързвана с концерта, който ще се организира онлайн на 24 май. Тогава клубът ще навърши 106 години. От Левски към този момент започнаха да продават билети за събитието. Цената им е 10 и 106 лв.. До този миг обаче има завеса към изпълнителите. " Меридиан Мач " твърди, че от клуба вършат всичко допустимо перлата на шоуто да бъде Лили Иванова. През демекври огромната певица хвърли бомбата, откакто най-сетне призна футболните си пристрастия: " Само Левски! Левски - това е България! ", разгласи Лили Иванова пред " Дарик радио ".

От " Герена " реагираха незабавно и на 8 декември пратиха подарък на примата - екип с нейното име и шал. Любимката на няколко генерации българи не остана длъжна и благодари на " сините " от страницата си във facebook. " Пожелавам на тима на ПФК Левски да бъдат постоянно на върха на триумфите си! Весели Коледни празници! Бъдете здрави! Целувки!!! ", написа Лили Иванова и разгласява фотография на армаганите.

Според осведомени обаче " сините " ще имат много сложна задача, тъй като великата певица прецизно съблюдава ограниченията, които се предлагат за битка с ковид и най-много изолацията. Близки до нея настояват, че тя не излиза на никое място, макар че изключителното състояние отпадна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР