Сериозен ремонт ще бъде извършен в детската градина в пернишкия

...
Сериозен ремонт ще бъде извършен в детската градина в пернишкия
Коментари Харесай

Общинско-частната детска градина в Перник ще бъде ремонтирана до 15 септември

Сериозен ремонт ще бъде осъществен в детската градина в пернишкия квартал „ Могиличе”, половината от чиято постройка се оказа дадена чартърен на локална активистка на ГЕРБ. След като през вчерашния ден Румяна Гьорева разгласи, че ще подари обновената част, в която трябваше да има частна градина, през днешния ден кметът Вяра Церовска разгласи, че и в рушащата се „ общинска” част до 15 септември ще бъде заменена дограмата, а фасадата ще бъде пребоядисана.

Родители заплашиха с митинги поради разделянето на градината на две, а от Българска социалистическа партия желаеха оставки.

„ Отказват се – толкоз. Приемаме техния отвод. Това се трансформира от едно персонално капиталово желание в нещо, което наруши престижа на доста други хора”, акцентира Церовска след среща с родителите. Те, на собствен ред, са безапелационни, че сегашната 30-годишна дограма е рискова за децата.

--> По мотив настояването на оставки кметът на Перник упрекна Българска социалистическа партия, че употребява гнева на жителите за политически пиар. Тя няма да подава оставка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР