Сериозен разнобой има между шефовете на Ювентус относно решението за

...
Сериозен разнобой има между шефовете на Ювентус относно решението за
Коментари Харесай

Сериозен разнобой в Ювентус относно новия треньор

Сериозен разнобой има сред шефовете на Ювентус по отношение на решението за това кой да води тима през новия сезон, твърди “Калчомеркато”. Всеки от босовете на “Старата госпожа” има друго виждане и се пробва да го наложи. Ситуацията наподобява много заплетена и към момента не е ясно какво ще бъде крайното решение. В последните седмици има съществени спекулации по отношение на бъдещето на сегашния ментор Масимилиано Алегри, който е свързван с Пари Сен Жермен, въпреки всички на “Алианц Стейдиъм” да отхвърлят за идна разлъка.

Президентът Андреа Аниели счита, че Алегри би трябвало да остане отпред, изключително в случай че клубът не може да му откри заместител от ранга на Джосеп Гуардиола или Зинедин Зидан. На този стадий обаче това наподобява малко евентуално да се случи и Аниели счита, че освен това състояние е по-добре Алегри да резервира поста си.

В същото време обаче вице-президентът Павел Недвед и спортният шеф Фабио Паратичи лобират за връщането на Антонио Конте в Торино. Те даже са имали диалози с някогашния ментор на Юве, като са му споделили да не бърза да подписва с Интер, въпреки той към този момент да се е договорил с “нерадзуирте”.

Аниели обаче не желае и да чуе за връщане на Конте на “Алианц Стейдиъм”. Той още не му е дал прошка за метода, по който напусна клуба и няма предпочитание още веднъж да работи с него. По-лошото е, че “бианконерите” наподобява нямат проект “Б”. Споменават се имената на Синиша Михайлович и Филипо Инздаги, само че шефовете считат, че те нямат нужните качества да вдигнат равнището на тима.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР