Сериозен ръст на водачите, шофирали в нарушение в бус лентите

...
Сериозен ръст на водачите, шофирали в нарушение в бус лентите
Коментари Харесай

Ръст на шофьорите, каращи в бус лентите в София

Сериозен растеж на водачите, карали в нарушаване в бус лентите в столицата, регистрираха от " Пътна полиция ".

От началото на тази година са осъдени над 400 водачи, които са си разрешили да карат в бус лента. За предходната година засечените нарушавания са към 100, сподели пред Българска национална телевизия комисар Николай Крушарски - шеф на отдел " Пътна полиция " към Столична дирекция на вътрешните работи.

" На фона на огромния трафик в София не можем да кажем, че има повече извършители, просто контролът от страна на полицията е засилен, също така се употребяват и камерите на Столична община ", сподели Крушарски.

Установените нарушавания от чиновниците на Столичната община се изпращат към Столична дирекция на вътрешните работи, те откриват притежателя и му постановат санкция. Санкцията е за шофиране в бус лента е 50 лева По думите на Крушарски санкциите се връчват незабавно и има много огромна събираемост, а водачите нормално заплащат незабавно.

Над 280 000 са водачите, засечени да се движат с превишена скорост в София и дребните обитаеми места от Столична община. В съпоставяне с 2022 година растежът на връчените санкции е съвсем двоен, разясни комисар Крушарски.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР