Сериалът Йелоустоун на Paramount е един от най-продуктивните сериали по

...
Сериалът Йелоустоун на Paramount е един от най-продуктивните сериали по
Коментари Харесай

Харисън Форд влиза в петия сезон на хитовия сериал „Йелоустоун“

Сериалът " Йелоустоун " на Paramount е един от най-продуктивните сериали по американската телевизия. Съвременната уестърн драма, основана от Тейлър Шеридан и с присъединяване на Кевин Костнър в основната роля, ще има премиера на петия си сезон на 13 ноември. „ Йелоустоун “ към този момент има един спиноф по Paramount+, „ 1883 “, и още два са на път да се появят. Единият е „ 6666 “, чието деяние се развива в наши дни и е част от предлагането на телевизионната мрежа Paramount, а другият е предистория на Paramount+. Тази нова история за Йелоустоун ще бъде с присъединяване на Харисън Форд и Хелън Мирън, съгласно „ Deadline “, представен от БГНЕС.

Сериалът споделя за семейство Дътън от Йелоустоун, притежатели на ранчо за добитък, които се борят със суша, възбрана и огромна меланхолия. Харисън Форд и компания ще описват предисторията на " Йелоустоун " (и продължение на " 1883 ", който наблюдава първото потомство на семейство Дътън), ориентирана към последствията от Голямата война през 1918 година и началото на възбраната през 1920 година

Все още не е известно кого тъкмо в сагата за Йелоустоун ще играят Харисън Форд и Хелън Мирън през 1923 година, само че Paramount+ съумя да посочи малко повече за сериала преди дебюта му през декември: " 1923 “ година се концентрира върху идващите две генерации на семейство Дътън, които се борят да оцелеят от историческата суша, беззаконието и възбраната, както и епидемията от кражба на добитък; всичко това се води под облака на Голямата меланхолия в Монтана, която изпреварва страната с съвсем десетилетие. "

„ 1923 “ става част от наследството, почнало с първия сезон на Тейлър Шеридан " Йелоустоун " по Paramount през 2018 година Първите четири сезона на сериала - които наблюдават главата на семейство Дътън, Джон (Кевин Костнър), шесто потомство притежател на ранчото Йелоустоун на семейство Дътън, най-голямото в цяла Монтана, което е постигнало извънреден триумф. Драмата за вътрешни фамилни спорове, индиански резервати и подли бизнесмени е със 9,3 млн. фенове. Сериалът " 1883 " с присъединяване на Сам Елиът, отдаден на първото потомство Дутънови, има също толкоз впечатляващи резултати. Премиерата на историята за произхода на Дътън бе посрещната от 4,9 млн. фенове и надвиши повече от два пъти предходния връх за най-гледан автентичен филм на Paramount+ в стрийминг, когато се появи през декември предходната година.

Добавянето на именит артист от ранга на Форд (както и на носителката на " Оскар " Хелън Мирън) към към този момент сполучливия франчайз е прекомерно евентуално да спомогне за още по-силно увеличение на позитивните реакции на публиката към уестърн сагата. Ако Харисън Форд не е задоволителен, с цел да придвижи франчайза в 20-те години на предишния век, в развой на работа е още един spin-off сериал, който ще разшири света на описа в наши дни. „ 6666 “, чието деяние се развива в едноименното ранчо с огромна популярност, ще бъде следващото предложение на Paramount Cable от мозъка на Тейлър Шеридан наред с истинската поредност „ Йелоустоун “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР