Серхио Бускетс спечели наградата "Звезда на мача" между Испания и

...
Серхио Бускетс спечели наградата "Звезда на мача" между Испания и
Коментари Харесай

Бускетс стана Играч на мача в зрелището Хърватия - Испания

Серхио Бускетс завоюва премията "Звезда на мача " сред Испания и Хърватия, извоюван от иберийците с 5:3 след продължение. Така еврошампионите от 2008 и 2012 се класираха на четвъртфиналите, където ще срещнат спечелилия от срещата сред Франция и Швейцария.

Бускетс бе определен за най-хубав на терена и при предната победа на Испания с 5:0 против Словакия в финален мач от груповата фаза. Това са и единствените два мача за халфа на Барселона на Евро 2020 досега, защото той беше в изолираност поради заболяване от Ковид-19.

"Имахме доста шансове да затворим по-рано мача, само че не успяхме да ги осъществяваме. За наша наслада, в последна сметка показахме темперамент. Когато хърватите смениха системата, те безусловно налитаха като оси в последната третина на терена. Ние пък не се приспособихме по най-хубавия метод ", сподели халфът на Испания след мача.

Бускетс има 172 минути на Евро 2020, в които е подал 131 точни от 145 паса за 90 % успеваемост. Той е лишил 10 топки и е пробягал цели 20 километра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР