Сергей Устюгов няма да вземе участие в първия етап от

...
Сергей Устюгов няма да вземе участие в първия етап от
Коментари Харесай

Сергей Устюгов пропуска началото на сезона в ски бягането

Сергей Устюгов няма да вземе присъединяване в първия стадий от Световната купа за новия сезон, защото продължава възобновяване си след травма. Това заяви старши треньорът на националния тим на Русия по ски тичане Маркус Крамер пред организация ТАСС.

 Министър Кралев: Спортните уреди на Витоша ще останат за столичани и след Олимпиадата
Министър Кралев: Спортните уреди на Витоша ще останат за столичани и след Олимпиадата

Несъответствията в законодателството са спънка пред семейството ни на Зимните юношески олимпийски игри

Устюгов получи травма на пръста по време на лагера на отбора през октомври в Италия. В края на месеца Сергей претърпя сполучлива интервенция и от няколко дни стартира подготовка на омекотен режим.

" Устюгов няма да започва в първото съревнование за Световната купа. Той тренира с тима, само че ще го използваме, когато е изцяло подготвен. Ще забележим по какъв начин ще се включи в общата работа, тъй като в този момент тренира на омекотен режим без натоварвания, показа Крамер.

Първото съревнование за Световната купа в ски бягането през сезона ще бъде на 24-25 ноември в Куусамо (Финландия). Устюгов е повторен международен първенец, три пъти е сребърен медалист и веднъж с бронзов орден от Мондиали. Той има 13 победи от надпревари за Световната купа.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР