Сергей Станишев ще бъде част от евролистата не защото той

...
Сергей Станишев ще бъде част от евролистата не защото той
Коментари Харесай

Йончева вижда евролистата на БСП по-силна със Станишев

Сергей Станишев ще бъде част от евролистата не тъй като той има повече номинации, а тъй като той е лицето, посредством което тази листа ще бъде доста по-силна и аз имам вяра в това . Това съобщи пред bTV депутатът от Българска социалистическа партия и лидер в листата на социалистите за европейските избори Елена Йончева.

Според нея точно Станишев е най-успешният български политик в Европа, който е капитал не просто за българската левица, само че и за България.

На днешния пленум на Българска социалистическа партия ще стане ясно дали водачът на ПЕС ще влезе в листата за евровота през май.

В левицата не се спускат отнякъде някакви описи, както сме очевидци в някоя друга партия, акцентира Йончева и добави, че в Българска социалистическа партия постоянно има спор. Това съгласно нея щяло да се случи и през днешния ден. Ще има спор и най-после ще има гласоподаване, тъй като това решение се приема с гласоподаване, заключи тя.
 Нинова не желае Станишев в евролистата на Българска социалистическа партия
Нинова не желае Станишев в евролистата на Българска социалистическа партия

Имал си доста отговорности като президент на ПЕС

Относно абсурда " Ало, Банов съм " Йончева уточни, че идната седмица ще внесе в прокуратурата нови документи по случая, които са й били изпратени от Министерство на регионалното развитие и които потвърждавали, че е станало това, което е изискал министърът на културата Боил Банов.

" Това не е моделът " Банов ". Това е моделът " Борисов " и по тази причина го прикриват " , безапелационна бе Йончева.

Припомняме, преди два дни Специализираната прокуратура отхвърли да образува досъдебно произвеждане по сигналите против министъра на културата за градежа на Ларгото заради липса на данни за осъществено закононарушение. В постановлението за отвод се дават детайлности и за показания от Йончева аудиозапис. Тя обяснила, че го е получила на диск в своята пощенска кутия в Народното събрание, а откакто презаписала файла, унищожила диска. След това е предоставила записа на флаш памет. Според прокуратурата не са открити промени, провокирани от операция или монтаж на записа. От постановлението обаче стана ясно, че единствено след представянето на първичния запис може да стане ясно дали е била осъществена операция.
 От Българска социалистическа партия не споделят има ли място Станишев в евролистата
От Българска социалистическа партия не споделят има ли място Станишев в евролистата

Партията била богата с персони, разяснява Нинова

" Аз няма по какъв начин да унищожа истинския тон, тъй като аз не съм го имала. Притежавала съм аудиозапис на цифров притежател и това копие е занесено в прокуратурата ", изясни Йончева.

Относно повдигнатите й обвинявания тя още веднъж отхвърли, че е забъркана в скица за източване на пари посредством банкрутиралата КТБ. По думите й тя не познавала добре и Цветан Василев.

Социалистката уточни, че с отпуснатите средства е направила 7 документални кино лентата, които са излъчени.

Запитана какво би я умъртвило политически Йончева изрази изненада. " Аз считам, че съм задоволително почтена, откровена и върша това, в което имам вяра. Защо нещо би трябвало да ме убива? " .
 Елена Йончева: Ще заметат Апартамент гейт като:
Елена Йончева: Ще заметат Апартамент гейт като: " Ало, Банов съм "

Българска социалистическа партия подготвени да апелират решението за Боил Банов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР