Септември София записа равенство срещу елитния гръцки Аполон Смирнис, след

...
Септември София записа равенство срещу елитния гръцки Аполон Смирнис, след
Коментари Харесай

Септември София направи хикс с елитен гръцки отбор

Септември София записа тъждество против елитния гръцки Аполон Смирнис, откакто изиграха контролна среща, приключила 2:2 в Правец.

Двубоят стартира чудесно за "септемврийци ", откакто в 6' минута Иван Колев откри за 1:0 със мощен удар, откакто засече центриране на Атанас Кабов.

В 8-ата минута жестоко влизане на неприятелски играч против Кристиян Пешов, приключи с пряк червен картон за символичните домакини. Четири по-късно с присъединяване на Атанас Кабов и Айкут Рамадан, приключи с центриране на втория към Марио Илиевски, който оцели гредата. В 16' минута предходното упражнение се повтори, като този път Илиевски повиши на 2:0.

В 18-ата минута Иван Колев бе изведен самичък против вратаря на Аполон, който с една ръка избави опита на нападателят да го трансферира.

В 38-ата минута пристигна първата заплаха пред Николай Банков, откакто състезател проби от дясно, центрира и топката бе изчистена в корнер. След центрирането футболист на Аполон изпревари бранителите на първа греда и понижи изоставането, откакто прати с глава топката в далечния ъгъл на Банков за 1:2.

През втората част домакините смениха съвсем целия си състав. И още в 51' минута с чудесно избавяне се отличи Николай Банков, след осъществяване на фаул. В 56' минута равенството бе възобновено, откакто топка бе овладяна в наказателното поле от гръцкият нападател и пратена във вратата на Банков.

В 78' минута се откри добра опция за Септември, откакто Айкут Рамадан даде пас на тъча към Запро Динев, който нахлу и стреля, само че вратаря избави. Минута по - късно Кабов стреля от границата на наказателното поле, само че удара му бе избавен още веднъж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР