Септември (София) до 18 години с треньори Андрей Андреев и

...
Септември (София) до 18 години с треньори Андрей Андреев и
Коментари Харесай

Септември помете Левски при U18 и се класира на финал за Купата на БФС

Септември (София) до 18 години с треньори Андрей Андреев и Йордан Юруков се класира на край за Купата на БФС след изключителна победа над Левски (София) с класическото 3:0 в полуфинал-реванш.

В първата среща септемврийци изгубиха с 0:2, само че през днешния ден като домакини стигнаха до обрата в крайния резултат и се класираха за финала, където чакат спечелилия от другата полуфинална двойка Ботев (Пловдив) - ЦСКА (0:1 в първия мач).

Победителят в шампионата за Купата на БФС получава правото да показва България в Младежката Шампионска лига.

Още в 6-ата минута Александър Кавръков откри резултата в интерес на Септември, откакто получи хубаво центриране от десния фланг. В 39-ата минута септемврийци повишиха на 2:0 след тъкмо изпълнена дузпа от Валентин Доцев.

Натискът на домакините до края на първото полувреме продължи и малко след второто попадение още веднъж Доцев можеше да осъществя, само че този път вратарят на " сините " Ивайло Крумов бе на мястото си.

В 65-ата минута Септември обърна крайния резултат от двата дуела в своя изгода след трети гол. След центриране отляво последва безредие и няколко отбивания на топката от бранители в синьо, само че в последна сметка Кристиян Добрев с компактен шут порази вратата на гостите за крайното 3:0.

В 80-ата минута Теодор Райков получи втори жълт и надлежно червен картон.

В последните минути момчетата от Септември играха дисциплинирано в отбранителен проект и не позволиха рискови положения пред вратата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР