Септември е все по-близо и въпреки че ще ни даде

...
Септември е все по-близо и въпреки че ще ни даде
Коментари Харесай

5 елегантни панталона, които ще носим и през есента

Септември е все по-близо и макар че ще ни даде още няколко благоприятни условия да се насладим на още някоя, въпреки и къса, лятна почивка, образователната година следва, както и завръщането в офиса. Но пък преходния интервал сред два сезона дава опция да пренаредим и да освежим стила си, и панталоните, които ви представяме през днешния ден,несъмнено ще ни оказват помощ за това. Някои от тях носим от началото на лятото, само че други занапред ще намират място в стайлинга ни.

Точно като панталонът с басти и висока талия, който от дълго време има своето непокътнато място в бизнес стила. Ние сигурно бихме се насочили към моделите с необятни крачоли, които към този момент няколко сезона са must have за дамския капсулен дрешник. Спрямо сезона само сменяме цветовете и материите, към които посягаме.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....               

Оставаме на необятна вълна, тъй като свое завръщане измежду трендовете вършат по този начин наречените baggy jeans и при тях правилото ще бъде колкото по-oversize, толкоз по-стилно. Видяхме го на последната Седмица на модата в, и постоянно се открояват в стила на Бела Хадид, и Камий Котен.

Същото предписание важи и за карго панталоните, които очевидно нямат никакво желание да напущат светлините на модата, като инфлуенсърите от дълго време са ни посочили какъв брой елегантно наподобяват на високи токчета.
               

Колкото по-хладно става, толкоз повече ще ни се желае да имаме чифт панталон от рипсено кадифе. Техният винтидж изискан ще направи прехода към студените месеци надалеч по-лесно. Това се отнася и до кожените панталони, което ще виждаме все по-често още през идващия септември.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР