Септември 2023 г. се очаква да е период на активни

...
Септември 2023 г. се очаква да е период на активни
Коментари Харесай

Цял месец ще ни мъчат магнитни бури, ето кога

Септември 2023 година се чака да е интервал на дейни слънчеви детонации и магнитни стихии, които ще смущават освен процесите на Земята, само че и човешките организми. Ето датите на смазващите магнитни стихии през септември 2023 година

Как смазващите слънчеви стихии през септември 2023 година ще влияят на метеопатите
-->
Те са резултат от излъчвания на сила и частици от Слънцето, които взаимодействат с магнитното поле на Земята. Това е значим феномен за нашата планета, само че има влияние върху организма на човек.

Много от нас виждат утежняване на положението си по време на интервали на мощни магнитни детонации. Главоболие, промени в кръвното налягане, нервност, незаинтересованост, проблеми със съня са свързани с геомагнитните промени.

Експертите акцентират значимостта на поддържането на здравословен метод на живот по време на интензивността на магнитните стихии. Лекарите предлагат да се усили времето за вървене навън, да се следи равнището на хидратация на тялото, да се заобикалят напрежението и да се сътвори позитивна атмосфера, написа " Блиц ".

Особено внимание би трябвало да се обърне на храненето, обогатяване на диетата с хранителни субстанции и антиоксиданти.

Дати, точни стойности на гео бурите

За да сте готови за въздействието на геомагнитните стихии, е значимо да следвате календара на магнитните събития. Септември 2023 година ще донесе няколко огнища с друга мощ, които ще обиден нашето тяло:

• Началото на септември ще бъде съпроводено от 2-бални огнища. Този интервал ще продължи до 5 септември, след което силата на ударите ще се усили.

• От 5 септември силата на бурите ще доближи 3 бала и ще продължи до 8 септември. През това време геомагнитната конюнктура ще бъде най-напрегната.

• От 9 до 10 септември се чака релативно мъртвило, като са вероятни дребни разстройства на магнитното поле.

• На 11 септември още веднъж чакаме удари от 3 точки, които ще продължат до 13 септември.

• На 14 септември през първата половина на деня ще се усети въздействието на мощните изригвания, след което силата ще отслабне.

• До 21 септември се чака удобна геомагнитна конюнктура.

• Вечерта на 21 септември обаче се чака стихия с магнитуд 3 да се завърне и да продължи до 22 септември.

• От 23 септември до 30 септември геомагнитната конюнктура ще се успокои, а силата на бурите ще бъде единствено 1 бал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР