Сензацията в дартс Люк Литлър пропусна спирката си на втория

...
Сензацията в дартс Люк Литлър пропусна спирката си на втория
Коментари Харесай

Люк Литлър претърпява неочаквана неуспех, след като загуби от шофьор на автобус в Шампионата на играчите

Сензацията в дартс Люк Литлър пропусна спирката си на втория ден от Шампионата на играчите - защото беше обичай от водач на рейс.

17-годишният юноша се наслаждения на великолепен дебют на PDC ProTour в Уигън в понеделник, като удари героичен удар с девет стрели по пътя си към награден фонд от £15 000 за спечелването на шампионата. Литлър се завърна на същото място във вторник, само че претърпя проваляне в 1/64, губейки от Радек Сагански, който ръководи автобусни транспорти в Корк, с цел да добави приходите си от дартс.

Сагански, 44, е роден в Полша само че в този момент живее в Ирландия. Резултатът от вторник в Robin Park Tennis Center на Уигън означи нова крах за Литлър, който отговори великолепно на загубата на финала на PDC World Championship от първенеца за първи път Люк Хъмфрис при започване на януари.

По време на мача против Сагански звездата на Уорингтън отвърна на удара, с цел да докара резултата до 5-5, само че неговият полско-ирландски конкурент взе решаващия крайник, макар че Гари Андерсъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР